10 metod pro stylizaci těchto atraktivních zvonových bottomů v roce 2015

Byla doba, kdy se do módního světa vládl doba Flower Power, Woodstock, Dum Maro Dum a také psychedelické tisky, stejně jako barvy. Od Mumtazu po Neetu Singha, Shabana Azmi po Zeenat Aman, Bette Davis po The Daring Charlieho anděly, všichni tehdy sportovali k květinové síle sedmdesátých let, s osmdesátými roky i devadesátých let. Jedním z typických stylů v sedmdesátých letech byly běžící módní výkazy amokových pásů. Avatar z nového věku je Palazzo kalhoty.
Vrácení dnů zvonu
Maminky by byly nejšťastnějším sledováním v jednom z těchto módních deseti stylových stylů, když spárujete své zvonové dna s jakýmkoli typem vrcholů na noc ven, na vysokou školu i další. Umožněte matce také si vzpomenout na její zlaté dny, stejně jako to dokážete. Právě zde je deset trendy metod nošení zvonových bottomů v roce 2015!
[Také číst: Summertime Street Style]

Zdroj: VioletStreet.com Vysokoškolská žena s její nepředvídatelnou přírodou
Tmavě hnědé zvony se snadným kulatým límcem bylo vztek v sedmdesátých letech a také můžete napodobovat totéž také v tento den i věk!
Zdroj: Pinimg.com pro party Spinsters
Oblečte se s vintage dotykem pro oslavu spinsters tento víkend, abyste vytvořili náladu. Celkově vzhled s vintage sedmdesátými dřevěnými vysokými hlavami, ozdobte zápěstí oxidovanými šperky a na vrchol, noste pod ní kamizolu a vrstěte ji s čirým kabátem, aby se vzhled.
[Také si přečtěte: přesně jak nosit camisole]

Zdroj: Pinimg.comout do nákupního centra s kojencem i manžílek
Letní móda je o zábavě a také o tom, že zůstane v pohodě, a proto je dvojice roztrhaných džínsových džínů s podpatky, spárované s bílým horní částí bez rukávů a volnými vlasy, nejjednodušší metodou pro výrobu hlav Otočte kamkoli jdete.
Zdroj: Pinimg.comstir Up The Warm v hospodě
Křivky se mohou také bavit. Plus velikosti sestry slyší—Hear! Top off-ramen s zvonkovými botmy pro nohy, paty k tanci, stejně jako přívěsek na prohlášení, by vám pomohl získat mnohem víc než jen oční bulvy!

Zdroj: Pinimg.comone of Charlie’s Angels
Líbilo se nám styl mantry Charlieho andělského trojice krás. Kalhoty s vysokým pasem se zvonkem se zastrčenými v tričku i satchel, které si přineslo, byl vzorec Club Tijuana Dres zpět v sedmdesátých letech. Afro vlasy nebo perms, peří řezané nebo nechali je volně i rovně, necháváme na vás pohled!
[SC: Mediad]

Zdroj: Pinimg.combright a také manžety
Pro oslavu bazénu, kde by normou bylo narazit do vod pomocí bikin, by se měl cítit, že nebudete mít děvčata, stejně jako by chtěla šířit vibraci, věřit monotónní módě z od hlavy až k patě. Kalhoty na manžetovém zvonu ve stejné barvě jako váš horní část s bílými hranicemi přináší trendy dotek.
Zdroj: Pinimg.comsheer Crop Top, Loose Printed Overcat a také džínové zvony
Na večer s přáteli vyžadujete, aby se oblékla spíše Gremio Dres kromě gangu, který usrkává jejich margarity. Čisté reliéfní plodiny s tištěnými volnými bavlněnými kabátmi a džínovým roztrhaným zvonovým datům s podpatky přináší skvělý vzhled oslavy kuřat.

[Také si přečtěte: Zde je přesně to, jak houpat vzhled vintage párty]
Zdroj: Pinimg.combring na disco horečce!
Když svět nemohl přestat tančit na rytmy Disco, Pyts zpět otřásl svými krásnými křivkami jako Abba, Beegees i další. Květinový vrchol s nízkým krkem V a afro vlasy nastaví vzhled s povlečením a paty, které zdobí událost na mnoha večírcích.
[Také si přečtěte: Foured kalhoty jsou zpět s třeskem]
Zdroj: Kalhoty Pinimg.combell-Bottom měly svůj vlastní Mistrovství světa ve fotbale Dres styl, vlastní auru i vznešenost, aby tak uváděly, a zejména pro zakřivené indické ženy, které odvážily vlhkost a teplé na kontinentu, skromný zvonek ne Udržovali se jen módní a v pohodě, ale umožnili jim však vychloubání skutečných žen! Připraveni k vychloubání vašich křivek a ukázat novému věku, které vaše pohyby, obnovte zvonové boty hned teď!

Leave a Reply

Your email address will not be published.